Возач у Инђији излетио с пута на шине и оставио возило

Танјуг
Foto: Илустрација

ИНЂИЈА - Припадници Министарства унутрашњих послова у Инђији поднијеће кривичну пријаву надлежном тужилаштву против мушкарца старог 36 година због сумње да је извршио кривично дјело изазивање опште опасности.

Сумња се да је он јуче, око 18:30 сати, управљајући "фордом" услијед неприлагођене брзине слетио са пута, а аутомобил се зауставио на железничким шинама у близини пружног прелаза Голубинци - Љуково, након чега је изашао и напустио лице мјеста, а није обавестио раднике "Железнице Србије".

Како се наводи у саопштењу Полицијске управе у Сремској Митровици, у остављени аутомобил ударио је путнички воз који је саобраћао на релацији Шид - Београд и изазвао прекид железничког саобраћаја.

Полиција је у аутомобилу пронашла кесицу са сувом биљном материјом за коју се сумња да је марихуана и две ручно мотане цигарете, који ће бити послати на вјештачење. 

Због одбијања да се тестира на присуство алкохола и психоактивних супстанци и због кршења заштитне мјере управљања возилом "Б" категорије, тридесетшестогодишњаку је одређено задржавање до 24 часа, у ком року ће бити приведен надлежном прекршајном судији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана