Вођа криминалног клана Вељко Беливук почео да испитује Лалића

Tanjug
Foto: YT

БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду оптужени вођа клана Вељко Беливук почео је данас по подне да испитује окривљеног-сарадника Срђана Лалића на суђењу организованој криминалној групи Беливука и Марка Миљковића.

 
    Лалић је одговарајући на Беливукова питања поновио да је Миљковићево мишљење било битније у групи од Беливуковог, што се, како тврди Лалић, наставља и на суђењу, гдје Миљковић води одбрану умјесто адвоката. 
    Упитан шта је разлог за потписивање споразума са тужилаштвом о свједочењу против оптужених, Лалић је навео да "Кавачки клан" мјесецима није уплаћивао кантину док су у притвору, што, како је казао, показује како та криминална група на тај начин брине о својим припадницима.
    Беливук је у једном тренутку рекао "Лалићу зашто упорно покушаваш да нас направиш зликовцима и злотворима".
    Више пута током кратког испитивања Лалић и Беливук су се вербално сукобили. 
    Беливук је током испитивања Лалића о блиндираним вратима и осталим препрекама у просторији на стадиону ФК Партизан, рекао "мене нико не може да убије Лалићу".
    Судија је одредредила паузу након чега ће Беливук наставити испитивање Лалића. 
    Организована криминална група се потврђеном оптужницом терети за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружје, отмице и силовање. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана