Уништена ручна граната у просторијама ОИК у Сјеверној Митровици

Танјуг
Уништена ручна граната у просторијама ОИК у Сјеверној Митровици

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Деминерска екипа косовске полиције неутралисала је неексплодирану ручну гранату у просторијама општинске изборне комисије (ОИК) у Сјеверној Митровици.

Према речима припадника полиције који су обезбјеђивали лице мјеста, бомба је уништена такозваном “контролисаном експлозијом” након чега су се Еулекс, Кфор, припадници полиције и тима за деминирање повлачили са лица мјеста, јавља Косово онлајн.

Тај портал наводи да се током интервенције синоћ чула јака детонација и да је друга граната која се налазила у близини просторија, према наводима надлежних, експлодирала у току дана. Претходно су приштински медији објавили да су припадници специјалних јединица косовске полиције, заједно са патролом Еулекса, поново синоћ ушли у просторије општинске изборне комисије у Сјеверној Митровици.

У Сјеверној Митровици јуче у току дана чуло се више експлозија, када су албански чланови ОИК уз асистенцију наоружаних специјалаца косовске полиције насилно упали у просторије које користи изборна комисија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана