Uništena ručna granata u prostorijama OIK u Sjevernoj Mitrovici

Tanjug
Uništena ručna granata u prostorijama OIK u Sjevernoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - Deminerska ekipa kosovske policije neutralisala je neeksplodiranu ručnu granatu u prostorijama opštinske izborne komisije (OIK) u Sjevernoj Mitrovici.

Prema rečima pripadnika policije koji su obezbjeđivali lice mjesta, bomba je uništena takozvanom “kontrolisanom eksplozijom” nakon čega su se Euleks, Kfor, pripadnici policije i tima za deminiranje povlačili sa lica mjesta, javlja Kosovo onlajn.

Taj portal navodi da se tokom intervencije sinoć čula jaka detonacija i da je druga granata koja se nalazila u blizini prostorija, prema navodima nadležnih, eksplodirala u toku dana. Prethodno su prištinski mediji objavili da su pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije, zajedno sa patrolom Euleksa, ponovo sinoć ušli u prostorije opštinske izborne komisije u Sjevernoj Mitrovici.

U Sjevernoj Mitrovici juče u toku dana čulo se više eksplozija, kada su albanski članovi OIK uz asistenciju naoružanih specijalaca kosovske policije nasilno upali u prostorije koje koristi izborna komisija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana