У Новом Пазару преминуле четири особе, Нишу три и Врању једна

Срна
У Новом Пазару преминуле четири особе, Нишу три и Врању једна

НОВИ ПАЗАР - Током претходна 24 часа у новопазарској болници преминула су четири пацијента од посљедица вируса корона, у Нишу три и у Врању један.

Директор Дома здравља у Новом Пазару Ервин Ћоровић рекао је на конференцији за новинаре да су у претходна 24 часа на лијечење примљена још 32 пацијента, чиме је попуњено 388 кревета те здравствене установе.

“С обзиром на број пацијената, тренутно обављамо детаљне прегледе са циљем да оне са лакшом сликом пребацимо у привремену ковид болницу у Медицинској школи или отпустимо на кућно лечење”, рекао је Ћоровић, додавши да је осам особа на респиратору.

У нишком Клиничком центру преминула су три пацијента, саопштено је из ове здрваствене установе.

Хоспитализована су укупно 92 пацијента са потврђеним присуством вируса корона, од којих су и три дјетета која су у стабилном стању, преносе медији.

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, десет је прикључено на апарате за вјештачку вентилацију и налазе се у веома тешком општем стању.

У Здравственом центру Лесковац у ковид болници, тренутно је хоспитализовано 12 пацијената, код којих је потврђено присуство вируса корона.

У двије ковид болнице у Врању укупно је хоспитализовано 85 пацијената, код којих је потврђено присуство вируса, а један је преминуо.

Међу хоспитализованим пацијентима, нема дјеце заражене ковидом-19.

У Здравственом центру Сурдулица, у ковид болници тренутно су хоспитализована 53 пацијената код којих је потврђено присуство вируса корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана