У Невољиној викендици пронађени остаци тијела, сумња се да припадају Јови Кецману

ГС
У Невољиној викендици пронађени остаци тијела, сумња се да припадају Јови Кецману

БЕОГРАД - Истражитељи су наводно пронашли доказе који указују да је Јову Кецмана (51) убила криминална група коју су створили Вељко Беливук и Марко Миљковић.

Полиција је пронашла остатке људског тијела за које се сумња да припадају Јови Кецману (51), фитнес инструктору који је нестао 24. септембра 2020. у Малом Мокром Лугу у Београду, а за кога се сумња да је једна од жртава клана Вељка Беливука, званог Веља Невоља, сазнаје Курир.

Како извор открива, у току су ДНК вјештачења, која би требало са сигурношћу да потврде да ли су нађени посмртни остаци Кецмана.

- На једној од локација која је детаљно претресана послије хапшења криминалне групе коју су предводили Вељко Беливук и Марко Миљковић, пронађени су остаци за које се сумња да припадају несталом тренеру. Од чланова његове породице узет је ДНК како би се упоредио с пронађеним доказима - открива извор Курира.

Истражитељи су од првог дана сумњали да иза Кецмановог нестанка стоји екипа Веље Невоље. Београђанину се изгубио траг кад је, према ријечима породице, отишао да се нађе с другом. Како су испричали, кад је посљедњи пут изашао из куће, није понио мобилни телефон, али јесте 16.000 евра. Како је раније за Курир рекао његов отац, Јова је подигао кредит и позајмио дио новца, али му није рекао због чега.

- Интересантно је да је Кецман својевремено био тренер манекенке Дејане Живковић, бивше невјенчане супруге Јована Вукотића, наводног вође шкаљарског клана - додаје саговорник.

Беливуков и Миљковићев клан, подсјетимо, сумњичи се за отмице, трговину дрогом, држање оружја, али и убиство Милана Љепоје, као и Горана Величковића и Здравка Радојевића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана