U Nevoljinoj vikendici pronađeni ostaci tijela, sumnja se da pripadaju Jovi Kecmanu

GS
U Nevoljinoj vikendici pronađeni ostaci tijela, sumnja se da pripadaju Jovi Kecmanu

BEOGRAD - Istražitelji su navodno pronašli dokaze koji ukazuju da je Jovu Kecmana (51) ubila kriminalna grupa koju su stvorili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Policija je pronašla ostatke ljudskog tijela za koje se sumnja da pripadaju Jovi Kecmanu (51), fitnes instruktoru koji je nestao 24. septembra 2020. u Malom Mokrom Lugu u Beogradu, a za koga se sumnja da je jedna od žrtava klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, saznaje Kurir.

Kako izvor otkriva, u toku su DNK vještačenja, koja bi trebalo sa sigurnošću da potvrde da li su nađeni posmrtni ostaci Kecmana.

- Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana poslije hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima - otkriva izvor Kurira.

Istražitelji su od prvog dana sumnjali da iza Kecmanovog nestanka stoji ekipa Velje Nevolje. Beograđaninu se izgubio trag kad je, prema riječima porodice, otišao da se nađe s drugom. Kako su ispričali, kad je posljednji put izašao iz kuće, nije ponio mobilni telefon, ali jeste 16.000 evra. Kako je ranije za Kurir rekao njegov otac, Jova je podigao kredit i pozajmio dio novca, ali mu nije rekao zbog čega.

- Interesantno je da je Kecman svojevremeno bio trener manekenke Dejane Živković, bivše nevjenčane supruge Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana - dodaje sagovornik.

Belivukov i Miljkovićev klan, podsjetimo, sumnjiči se za otmice, trgovinu drogom, držanje oružja, ali i ubistvo Milana Ljepoje, kao i Gorana Veličkovića i Zdravka Radojevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana