Тукао оца док му није разбио главу и убио га

GS
Foto: Fb

Мјештани села Босут код Сремске Митровице у шоку су после злочина који се догодио прексиноћ у њиховом мирном мјесту.

Наиме, младић Зоран В. (21) насрнуо је на свог оца Петра С. (56) и тукао док га није убио. Убиство се догодило у ноћи између понедељка и уторка, а од јуче ујутро када се селом пронела прича ни старији мјештани не могу да се сете сличне породичне трагедије.

- Петар је био добар и миран човек. Иако је био болестан није никоме сметао, никога није дирао. Живео је сам у кући. Имао је две ћерке од којих једна живи у Немачкој, а друга у селу Илинци, а сина нисам познавала јер он живи у Буђановцима и овде дуго није долазио - каже комшиница убијеног Петра.

Отац и син су, према причама комшија, током вечери доста попили код своје куће и почели да се свађају око нечега. Наводно је још у њиховој кући Зоран физички напао Петра који није успевао да се одбрани па је побјегао код комшије Немање.

- Зоран га је стигао и код Немање су заједно отишли и тамо наставили да се свађају. Немања се уплашио и изашао из куће и склонио се код другог комшије. Ујутро се вратио и није ни слутио да ће у соби у општем кршу и русвају да затекне мртвог Петра - испричала је друга комшиница.

У соби у којој је несрећни Петар пронађен мртав ствари су биле разбацане као да је пала бомба. Комшије по томе закључују да је Зоран у бијесу тукао оца свиме што му је дошло под руку док му није разбио главу и убио.


Полиција је ухапсила Зорана В. због сумње да је починио тешко убиство, а мотив незапамћеног злочина биће утврђен истрагом коју води Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици.

Наређена је обдукција тела Петра С, а у селу наводе да због тога није познато када ће несрећни човјек бити сахрањен, преносе Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана