Tukao oca dok mu nije razbio glavu i ubio ga

GS
Foto: Fb

Mještani sela Bosut kod Sremske Mitrovice u šoku su posle zločina koji se dogodio preksinoć u njihovom mirnom mjestu.

Naime, mladić Zoran V. (21) nasrnuo je na svog oca Petra S. (56) i tukao dok ga nije ubio. Ubistvo se dogodilo u noći između ponedeljka i utorka, a od juče ujutro kada se selom pronela priča ni stariji mještani ne mogu da se sete slične porodične tragedije.

- Petar je bio dobar i miran čovek. Iako je bio bolestan nije nikome smetao, nikoga nije dirao. Živeo je sam u kući. Imao je dve ćerke od kojih jedna živi u Nemačkoj, a druga u selu Ilinci, a sina nisam poznavala jer on živi u Buđanovcima i ovde dugo nije dolazio - kaže komšinica ubijenog Petra.

Otac i sin su, prema pričama komšija, tokom večeri dosta popili kod svoje kuće i počeli da se svađaju oko nečega. Navodno je još u njihovoj kući Zoran fizički napao Petra koji nije uspevao da se odbrani pa je pobjegao kod komšije Nemanje.

- Zoran ga je stigao i kod Nemanje su zajedno otišli i tamo nastavili da se svađaju. Nemanja se uplašio i izašao iz kuće i sklonio se kod drugog komšije. Ujutro se vratio i nije ni slutio da će u sobi u opštem kršu i rusvaju da zatekne mrtvog Petra - ispričala je druga komšinica.

U sobi u kojoj je nesrećni Petar pronađen mrtav stvari su bile razbacane kao da je pala bomba. Komšije po tome zaključuju da je Zoran u bijesu tukao oca svime što mu je došlo pod ruku dok mu nije razbio glavu i ubio.


Policija je uhapsila Zorana V. zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, a motiv nezapamćenog zločina biće utvrđen istragom koju vodi Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Naređena je obdukcija tela Petra S, a u selu navode da zbog toga nije poznato kada će nesrećni čovjek biti sahranjen, prenose Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana