Суботић: Немам никакве везе са нападом на Бека

Срна
Суботић: Немам никакве везе са нападом на Бека

Београд - Бизнисмен Станко Суботић поручио је данас да нема никакве везе са покушајем атентата на бизнисмена Милана Бека, те да се у најкраћем року одазвао на позив полиције и у својству грађанина одговорио на сва питања у истрази.

Суботић је, поводом информација које су се појавиле у медијима у вези са његовим саслушањем у оквиру истраге атентата на Бека, навео да се, пошто нема шта да скрива, уредно и у најкраћем року одазвао позиву надлежних како би одговорио на сва њихова питања.

"У изјави сам потврдио оно што је истина - да немам никакве везе са овим случајем и подсетио их да сам против Бека поднео неколико кривичних пријава због пословних проблема у вези са злоупотребом око приватизације 'Новости'", саопштио је Суботић.

Напомињући да има "жарку жељу да се тај његов спор оконча пред надлежним судом", Суботић је навео да искрено жели да полиција што прије успјешно оконча истрагу и пронађе кривце у случају покушаја атентата, те истакао да Беку жели брз и успјешан опоравак.

Београдски медији су раније данас пренијели да је Суботић саслушан прије три дана у оквиру истраге атентата на Бека. Према наводима медија, Суботићу је понуђено и полиграфско тестирање, али је он то одбио.

Медији пишу и да ће, послије Суботића, ових дана бити испитан и власник "Делта холдинга" Мирослав Мишковић, као и још неколико познатих бизнисмена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана