Студент из Бијељине пао с крова у Новом Саду и погинуо

telegraf.rs
Студент из Бијељине пао с крова у Новом Саду и погинуо

НОВИ САД - Двадесетчетворогодишњи младић, изгубио је живот, данас нешто прије 15 часова, када је из још неутврђених разлога, пао или намјерно скочио са крова зграде, која има седам спратова, на Булевару ослобођења 65 у Новом Саду.

"Наша екипа је изашла на лице места, али је нажалост само смо могли да констатујемо смрт младића", казала је Ивана Рамовић, портпарол Службе хитне помоћи Нови Сад.

Непознато је да ли је младић станар зграде или је ту код некога дошао, или са намјером ушао у ту зграду како би скочио са ње. Пролазници су, како су испричали, уочили младића који је шетао по равном крову гдје није имао горње дијелове одјеће, већ само доњи дио тренерке.

Младић чији идентитет засада није познат је, према ријечима очевидаца, у једном тренутку, шетајући по равном крову, дошао до ивице крова, а затим сјео. Након пар секунди, ухватио се рукама за кров, а тијело је спустио.

"Можда је тако био десетак секунди, а онда је пао на стаклени кров између пролаза који води до улаза у зграду", каже један од очевидаца.

Према незваничним информацијама, младић је студент из Бијељине, пише Курир.рс.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана