Шесторо младих слетјело у Дунав, троје се утопило, троје испливало

Б92
Шесторо младих слетјело у Дунав, троје се утопило, троје испливало

Београд - Аутомобил у којем је било шест особа слетио је ноћас око 3.40 у Дунав код Аде Хује у Београду. Три особе су успјеле да испливају, док су три стадале.

Из аутомобила марке BMW извучена су три беживотна тjела - двојице момака и једне дjевојке, речено је Танјугу у МУП-у. Возач аутомобила, стар 19 година, налази се код истражног судије. Према првим информацијама до несреће је дошло када је возач аутомобила марке BMW изгубио контролу и улетио у воду.

Аутомовбил BMW слетио је рано јутрос у Дунав, код ресторана "Царска охота", три особе успјеле су да испливају из потопљеног возила, а три су изгубиле живот.

Млади су настрадали када су се враћали из провода.

Портпарол Хитне помоћи Нада Мацура раније јутрос изјавила је за Танјуг да су три лица извучена из воде.

"Младић од 19 година имао је хипотермију и показивао је знаке агресије, младић од 20 година са хипотернијом задобио је и прелом леве надлактице, док је девојка од 18. година такође имала хипотермију", казала је Мацура.

Екипе Хитне помоћи и полиција су на лицу мјеста.

РТС преноси и да су особе у возилу које је слетјело у Дунав, на мјесту гдје је дубина око пет метара, старости до 16 до 20 године.

Возачу одређено задржавање

По налогу вишег јавног тужиоца Јасмине Станковић, возачу Д.Ј. који је преврнуо кола у Дунав на Ади Хуји јутрос око четири сата, одређено је задржавање у притвору, саопштено је из МУП-а.

Аутомобил марке БМВ изгубио је контролу и слетио у Дунав код Аде Хује код ресторана „Царска охота".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана