Селак на скупу Покрета социјалиста у Београду

GS
Селак на скупу Покрета социјалиста у Београду

У београдском Дому омладине данас је одржан предизборни скуп Покрета социјалиста, на којем су се поред оснивача партије Александра Вулина, обратили и предсједник братске Социјалистичке партије Српске Горан Селак, члан предсједништва Српске напредне странке Миленко Јованов и градоначелник Никшића Марко Ковачевић.

“Када ме неко пита зашто подржавам Александра Вучића и Александра Вулина, не морам много да причам, већ само – погледајте дјела и уважите резултате, јер дјела говоре о свима нама. Предсједник Вучић је, заједно са својим сарадницима међу којима је један од најистакнутијих Александар Вулин, ријешио да иза себе остави велика дјела и да Србију изгради инфраструктурно, ојача војно, оснажи економски и да матицу свих Срба учини најјачом земљом региона”, реко је данас лидер СПС-а.

Селак је предсједнику Србије Александру Вучићу и доскорашњем шефу БИА Александру Вулину упутио честитке за све досадашње резултате који су, према ријечима Селака, видљиви у сваком граду Србије.

“Данас смо ми са вама јер сте и ви увијек уз нас. Ми не заборављамо да Србија, предвођена садашњим руководством, у континуитету помаже Републици Српској и зато ни формална подијељеност у двије државе нам не представља препреку да ми из Српске 17. децембра подржимо једину државотворну политику овдје у Србији. Порука је јасна и са оне стране - наша Србија не смије да стане”, поручио је Селак уз громогласан аплауз присутних. 

Селак је додао да очекује још приснију сарадњу Српске и Србије у будућности, те је изразио увјерење да ће и сарадња између Покрета социјалиста и Социјалистичке партије Српске увијек бити на највишем могућем нивоу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана