Selak na skupu Pokreta socijalista u Beogradu

GS
Selak na skupu Pokreta socijalista u Beogradu

U beogradskom Domu omladine danas je održan predizborni skup Pokreta socijalista, na kojem su se pored osnivača partije Aleksandra Vulina, obratili i predsjednik bratske Socijalističke partije Srpske Goran Selak, član predsjedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov i gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević.

“Kada me neko pita zašto podržavam Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina, ne moram mnogo da pričam, već samo – pogledajte djela i uvažite rezultate, jer djela govore o svima nama. Predsjednik Vučić je, zajedno sa svojim saradnicima među kojima je jedan od najistaknutijih Aleksandar Vulin, riješio da iza sebe ostavi velika djela i da Srbiju izgradi infrastrukturno, ojača vojno, osnaži ekonomski i da maticu svih Srba učini najjačom zemljom regiona”, reko je danas lider SPS-a.

Selak je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i doskorašnjem šefu BIA Aleksandru Vulinu uputio čestitke za sve dosadašnje rezultate koji su, prema riječima Selaka, vidljivi u svakom gradu Srbije.

“Danas smo mi sa vama jer ste i vi uvijek uz nas. Mi ne zaboravljamo da Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u kontinuitetu pomaže Republici Srpskoj i zato ni formalna podijeljenost u dvije države nam ne predstavlja prepreku da mi iz Srpske 17. decembra podržimo jedinu državotvornu politiku ovdje u Srbiji. Poruka je jasna i sa one strane - naša Srbija ne smije da stane”, poručio je Selak uz gromoglasan aplauz prisutnih. 

Selak je dodao da očekuje još prisniju saradnju Srpske i Srbije u budućnosti, te je izrazio uvjerenje da će i saradnja između Pokreta socijalista i Socijalističke partije Srpske uvijek biti na najvišem mogućem nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana