Саслушан естетски хирург са ВМА: Признао да се физички обрачунао са супругом

ГС
Саслушан естетски хирург са ВМА: Признао да се физички обрачунао са супругом

БЕОГРАД - Естетски хирург са ВМА Никола Остојић, који се терети да је брутално тукао супругу Ивану О. (42) у породичној кући у Земуну, саслушан је данас у Трећем основном јавном тужилаштву.

Он је, према незваничним информацијама, дjелимично признао дио кривице из кривичне пријаве која му се ставља на терет, док је други дио навода негирао, јавља 24седам

Рекао је да је било физичког сукоба између њега и супруге, који се догодио 5. јануара, наводећи да би волио да се све то није догодило, те да му јако недостају дјеца. Такође је на саслушању навео и да је спреман да поштује све одлуке суда уколико му се укине притвор.

Оштећена Ивана О. оперисала је лакат на ортопедији и пуштена је из болнице. Са њом је и њихово троје дјеце. Ухапшени хирург је, како се сумња, у току јануара, када је због болести коже на рукама био на боловању, у више наврата тукао своју супругу.

Случај је, како се претпоставља, пријавио неко од комшија, а када је полиција закуцала на врата њиховог дома, супруга им је отворила и навела да се са супругом само вербално обрачунавала. Међутим, на њеном тијелу било је видљивих трагова насиља, па је она упућена у Земунску болницу, гдје су јој установљене повреде по тијелу. послије чега је Остојић приведен и одређен му је притвор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана