Saslušan estetski hirurg sa VMA: Priznao da se fizički obračunao sa suprugom

GS
Saslušan estetski hirurg sa VMA: Priznao da se fizički obračunao sa suprugom

BEOGRAD - Estetski hirurg sa VMA Nikola Ostojić, koji se tereti da je brutalno tukao suprugu Ivanu O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

On je, prema nezvaničnim informacijama, djelimično priznao dio krivice iz krivične prijave koja mu se stavlja na teret, dok je drugi dio navoda negirao, javlja 24sedam

Rekao je da je bilo fizičkog sukoba između njega i supruge, koji se dogodio 5. januara, navodeći da bi volio da se sve to nije dogodilo, te da mu jako nedostaju djeca. Takođe je na saslušanju naveo i da je spreman da poštuje sve odluke suda ukoliko mu se ukine pritvor.

Oštećena Ivana O. operisala je lakat na ortopediji i puštena je iz bolnice. Sa njom je i njihovo troje djece. Uhapšeni hirurg je, kako se sumnja, u toku januara, kada je zbog bolesti kože na rukama bio na bolovanju, u više navrata tukao svoju suprugu.

Slučaj je, kako se pretpostavlja, prijavio neko od komšija, a kada je policija zakucala na vrata njihovog doma, supruga im je otvorila i navela da se sa suprugom samo verbalno obračunavala. Međutim, na njenom tijelu bilo je vidljivih tragova nasilja, pa je ona upućena u Zemunsku bolnicu, gdje su joj ustanovljene povrede po tijelu. poslije čega je Ostojić priveden i određen mu je pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana