Родитељи дјевојчице први пут очи у очи с Малчанским берберином

Срна
Родитељи дјевојчице први пут очи у очи с Малчанским берберином

НИШ - Почело је припремно рочиште Нинославу Јовановићу у јавности познатом као Малчански берберин, послије помјерања од сат времена, јер је оптужени затражио изузеће замјеника тужиоца.

Рочишту, које је затворено за јавност присуствују и родитељи 12-годишње дјевојчице из Сувог Дола коју је Нинослав Јовановић отео крајем прошле године.

Родитељи очекују осуђујућу пресуду.

"Очекујем да правда буде задовољена, с обзиром на то да смо чекали оволико дуго времена, мислим да би требало то да се реши у што скоријем времену", каже отац Роберт Каримановић.

Мајка дјевојчице сматра да је максимална казна адекватна за Јовановића.

"Очекујемо максималну казну, за све родитеље да буду мирни и да не пролазе кроз исту ситуацију као што смо ми. Ова бол је до краја живота и желим максималну казну за таквог човека који не мисли на будућност детета", рекла је Александра Каримановић.

Због осјетљивости случаја и заштите интереса малољетног лица није саопштена правна квалификација дјела, али се зна да му пријети казна од најмање 10 година до доживотног затвора.

Малољетну дјевојчицу Јовановић је отео 20. децембра прошле године на путу до школе, њу је полиција пронашла послије десет дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана