Расим Љајић доживио тешку саобраћајну несрећу, погинуо његов сарадник

ГС
Расим Љајић доживио тешку саобраћајну несрећу, погинуо његов сарадник

НИШ - Предсједник Социјалдемократске партије Србије и оснивач Санџачке демократске партије- Расим Љајић доживио је јутрос тешку саобраћајну несрећу на ауто-путу Београд - Ниш код Ражња у којој је погинуо Бранко Гогић, док је он задобио теже повреде и пребачен је у Клинички центар у Нишу.

Потврдило је то Министарство унутрашњих послова (МУП) Србије додајући да је Љаићево возило „шкода суперб“ из за сада неутврђених разлога слетјело с пута и преврнуло око 9.30 часова. Возач је, како наводе српски медији, на лицу мјеста подлегао повредама, а Љаjић је пребачен у болницу.

-Пацијент тренутно пролази дијагностику у Клиничком центру Ниш ради утврђивања здравственог стања и тежине повреда - изјавила је за Танјуг портпарол КЦ Ниш Марија Милијић.

Она није могла да каже у каквом је стању Љајић, али је најавила да ће детаље у вези са тим у 11.30 часова изнијети директор Клиничког центра Зоран Перишић.

Како "Блиц" незванично сазнаје, Љајић има контузију плућа и главе и поломљена ребра, али није животно угрожен.

Тренутно се обавља скенер главе и сва потребна дијагностика на одељењу за реанимацију, након чега ће бити смjештен на одjељење интензивне његе УКЦ-a Ниш.

Погинули Бранко Гогић, предсједник Извршног одбора СДПС-а је у тренутку несреће управљао возилом.

Гогић је био и директор ЈП Емисионе технике и везе. Љајић и Гогић били су први сарадници и често су путовали заједно, пише „Блиц“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана