Rasim Ljajić doživio tešku saobraćajnu nesreću, poginuo njegov saradnik

GS
Rasim Ljajić doživio tešku saobraćajnu nesreću, poginuo njegov saradnik

NIŠ - Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije- Rasim Ljajić doživio je jutros tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu Beograd - Niš kod Ražnja u kojoj je poginuo Branko Gogić, dok je on zadobio teže povrede i prebačen je u Klinički centar u Nišu.

Potvrdilo je to Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije dodajući da je Ljaićevo vozilo „škoda superb“ iz za sada neutvrđenih razloga sletjelo s puta i prevrnulo oko 9.30 časova. Vozač je, kako navode srpski mediji, na licu mjesta podlegao povredama, a Ljajić je prebačen u bolnicu.

-Pacijent trenutno prolazi dijagnostiku u Kliničkom centru Niš radi utvrđivanja zdravstvenog stanja i težine povreda - izjavila je za Tanjug portparol KC Niš Marija Milijić.

Ona nije mogla da kaže u kakvom je stanju Ljajić, ali je najavila da će detalje u vezi sa tim u 11.30 časova iznijeti direktor Kliničkog centra Zoran Perišić.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ljajić ima kontuziju pluća i glave i polomljena rebra, ali nije životno ugrožen.

Trenutno se obavlja skener glave i sva potrebna dijagnostika na odeljenju za reanimaciju, nakon čega će biti smješten na odjeljenje intenzivne njege UKC-a Niš.

Poginuli Branko Gogić, predsjednik Izvršnog odbora SDPS-a je u trenutku nesreće upravljao vozilom.

Gogić je bio i direktor JP Emisione tehnike i veze. Ljajić i Gogić bili su prvi saradnici i često su putovali zajedno, piše „Blic“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana