Приведен потпредсједник Скупштине Војводине

Срна
Приведен потпредсједник Скупштине Војводине

Нови Сад - Потпредсједник Скупштине Војводине Миливоје Вребалов приведен је вечерас, као и бивши директор Фонда за капитална улагања Војводине Момчило Миловић.

Вребалов је потврдио Радио-телевизији Војводине да је приведен, истакавши да му је саопштено да ће бити саслушан у вези са пројектом за школу за дјецу са посебним потребама у Новом Бечеју.

Вребалов је био предсједник ове општине од 2006. до 2012. За потпредсједника Скупштине АП Војводине изабран је 2012. године. Члан је Демократске странке /ДС/ и посланичке групе "Избор за бољу Војводину".

Бивши директор Фонда за капитална улагања Војводине Момчило Миловић приведен је вечерас у Новом Саду и он се налази на саслушању, потврђено је из ДС-а чији је Миловић члан.

У ДС-у су рекли да немају прецизне информације о томе зашто је Миловић приведен, али да је, незванично, ријеч о истрази у вези са доградњом објекта Музичке школе у Шиду.

Из те странке саопштено је да је Вребалов само један од покрајинских посланика којима је из СНС-а нуђено да напусте посланички клуб ДС-а у замјену за новац и различите повластице и који су, како се наводи, били упозорени да то може да утиче на правосудне органе.

У реаговању демократа на привођење Вребалова оцијењено је и да се вечерас видјело шта се дешава са оним посланицима који одбијају такве понуде владајуће СНС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана