Пријатељице Тијанине Ајфон покушавају да “оперу” биографију, бришу фотографије с њом

Г.С.
Пријатељице Тијанине Ајфон покушавају да “оперу” биографију, бришу фотографије с њом

Суд БиХ јуче је старлети Тијана Маскимовић познатијој под надимком Ајфон, одредио једномјесечни притвор , док је Срђан Шојић (скелеџија) пуштен на слободу.

Међутим, ту ноћној мори није крај. Тијанине пријатељице из “овог посла” забринуле су се након ове пресуде и покушавају на све начине да оперу своју биографију дружења са старлетом, тврди извор за Блиц.

– То су углавном атрактивне дјевојке које је Тијана подводила богатој клијентели која није штедјела ни динара. Дошле су у Београд без ичега, али са старлетом у послу су напредовале и живот им се промијенила преко ноћи. За ноћ су зарађивела до 300 евра, међутим када су уградиле силиконе и цијена се повећала.

Тијана је успјела да разради тај посао, а оне су биле послушне и биле су спремне на све гадости зарад егзистенције. Сада многе зарађују до 600 евра за ноћ, хвале се скупим аутомобила и стварима које тешко нормална дјевојка може да приушти. Зар то одмах није сумњиво? – рекао је добро упућен извор за Блиц и додао:

– Ако би клупко кренуло да се одмотава, многе полупознате дјевојке које виђамо често у јавности, могле би да открију свој идентитет. Сада су одједном почеле да пљују Тијани и желе да избришу историју дружења су са њом. Називају је „глупачом“ и „кокошком“, као и то да је била веома лаковјерна. Све селфије са Ајфонком, којима се хвалиле на Инстаграм профилу, побрисале су у року од пет минута како не би биле сумњиве полицији и случај не би добио нови расплет – казао је добро упућен извор.

Подсјећамо, у Сувом Пољу код Бијељине прије три дана у акцији “Кристал” ухапшено је 16 чланова организоване међународне криминалне групе, осумњичене за неовлаштену производњу и промет дрога и оружја, те навођење на проституцију.

У тој групи било је 14 држављана БиХ, један држављанин Словеније и једна држављанка Србије – старлета Тијана Ајфон која је наводно и организовала ово окупљање.(blic.rs)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана