Пијан избо кума, куму и невјенчану супругу

ГС
Пијан избо кума, куму и невјенчану супругу

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Горана В. (55) због сумње да је 18. маја ове године око 20:20 часова у Великим Црлјенима, након краће свађе, ножем нанио убодну рану и посјекотине 38-годишњем мушкарцу, а потом ножем убоо и двије жене старости 42 и 45 година.

"Горан В. се терети за кривично дјело тешко убиство у покушају. Тужилаштво је предложило Вишем суду у Београду да му продужи притвор да не би у кратком временском периоду довршио кривично дјело за које се терети", саопштило је Више тужилаштво у Београду.

Према оптужници, која је предата суду на потврђивање, Горан В. је у тренутку критичног догађаја имао 2,50 промила алкохола у крви, пошто је претходно цијелог дана конзумирао пиво.

Након свађе између њега и његовог кума, оштећеног Р.П. Горан В. је отишао у двориште куће Р.П. и ножем га убо у груди, а потом га исјекао по лијевој шаци, пресјекавши му тетиву.

У повратку ка својој кући, наишао је на В.П, супругу Р.П. којој је такође задао убод ножем у груди, пошто га је питала зашто јој је повриједио супруга, а потом је у трбух убо и своју невјенчану супругу В.В.Д, која је покушала да га смири.

Горана В. успио је да савлада његов други кум М.Д. који га је оборио на земљу и одузео му нож, преноси Kurir.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана