Петковић: Да ли је међу косовским специјалцима у Бањској било плаћених убица?

Танјуг
Петковић: Да ли је међу косовским специјалцима у Бањској било плаћених убица?

БЕОГРАД- Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић упутио је данас ново кључно питање поводом догађаја у Бањској у којем је убијено троје Срба питајући да ли је међу специјалцима тзв. косовске полиције било и плаћених убица обучаваних у терористичким камповима, чији је задатак био да хладнокрвно побију Србе у Бањској.

- Да ли је у редовима специјалаца косовске полиције било и плаћених убица обучаваних у терористичким камповима, чији је задатак био да побију Србе? Да ли је задатак тих плаћених убица доведених у Приштину са разних страна био да хладнокрвно побију Србе у Бањској? - написао је Петковић на друштвеној мрежи Икс (Твитер).

Петковић је претходно упитао и због чега тзв. косовска полиција није дозволила мисији Еулекс учешће у истражној операцији у мјесту Бањска и шта је то требало сакрити у истрази тог догађаја у недјељу, када су убијени један полицајац и тројица Срба.

-Зашто Косовска полиција није дозволила учешће Еулекса у истражној операцији места Бањска? Зашто је било потребно да Косовска полиција сама обави истрагу, без присуства Еулексових истражитеља? Шта је то што је требало сакрити у истрази? – упитао је Петковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана