Petković: Da li je među kosovskim specijalcima u Banjskoj bilo plaćenih ubica?

Tanjug
Petković: Da li je među kosovskim specijalcima u Banjskoj bilo plaćenih ubica?

BEOGRAD- Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković uputio je danas novo ključno pitanje povodom događaja u Banjskoj u kojem je ubijeno troje Srba pitajući da li je među specijalcima tzv. kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj.

- Da li je u redovima specijalaca kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da pobiju Srbe? Da li je zadatak tih plaćenih ubica dovedenih u Prištinu sa raznih strana bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj? - napisao je Petković na društvenoj mreži Iks (Tviter).

Petković je prethodno upitao i zbog čega tzv. kosovska policija nije dozvolila misiji Euleks učešće u istražnoj operaciji u mjestu Banjska i šta je to trebalo sakriti u istrazi tog događaja u nedjelju, kada su ubijeni jedan policajac i trojica Srba.

-Zašto Kosovska policija nije dozvolila učešće Euleksa u istražnoj operaciji mesta Banjska? Zašto je bilo potrebno da Kosovska policija sama obavi istragu, bez prisustva Euleksovih istražitelja? Šta je to što je trebalo sakriti u istrazi? – upitao je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana