Патријарх Порфирије изразио саучешће поводом трагедије на Цетињу

Г.С.
Патријарх Порфирије изразио саучешће поводом трагедије на Цетињу

Његова светост патријарх српски Порфирије изразио је саучешће поводом данашње трагедије на Цетињу у којој је живот изгубило 11 особа, међу којима и двоје дјеце.

Српски патријарх изразио је саучешће породицама настрадалих, премијеру и Влади Црне Горе, али и свим становницима Цетиња и грађанима Црне Горе, пише на Инстаграм налогу патријарха.

- Данас се молимо да Васкрсли Господ Христос упокоји у Своме Царству душе свих невино пострадалих на Цетињу. Молимо се и за породице и родбину пострадалих, да им Господ пошаље утјеху и снагу да ове тешке дане страдања изнесу са вјером и надом у свеопште васкрсење, које је Христос својим Васкрсењем подарио сваком човјеку. Нека Господ, молитвама Светог Петра Цетињског Чудотворца, дарује снагу и брз опоравак и свима који су данас на Цетињу задобили тешке ране и озљеде - навео је патријарх Порфирије.

Тридесетчетворогодишњи Цетињанин чији су иницијали В.Б. убио је данас на Цетињу из ловачке пушке десеторо људи, међу којима и двоје малољетне дјеце, потврдио је вечерас директор Управе полиције Црне ГореЗоран Брђанин. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана