Новак Ђоковић уплатио 80 хиљада КМ Општој болници у Новом Пазару

ГС
Новак Ђоковић уплатио 80 хиљада КМ Општој болници у Новом Пазару

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић уплатио је данас пет милиона динара (око 80 хиљада КМ) Општој болници у Новом Пазару за помоћ у борби против корона вирусаЂоковић је имајући у виду тешку ситуацију у том граду лично контактирао руководство болнице и понудио да "Фондација Ђоковић" одмах купи све што је неопходно за лечење заражених вирусом Цовид-19.

"Ђоковић је већ данас уплатио пет милиона за куповину заштитне опреме, лекова и медицинских апарата, а договор је да следеће недеље уплати још колико буде потребно", рекао је Тањугу директор Дома здравља у Новом Пазару Ервин Ћоровић.

У питању је велика помоћ, убедљиво највећа коју је Нови Пазар добио, наводи Ћоровић

"У име свих грађана Новог Пазара и свих здравствених радника захваљујем се на помоћи која ће бити искоришћена за ову борбу и за куповину заштитне опреме, медицинских апарата и лекова", истиче Ћоровић.

Ђоковић, који је и сам заражен корона вирусом, на почетку пандемије уплатио је милион евра помоћи Србији за куповину медицинске опреме, а значајна финансијска средства донирао је и Италији, земљи која је највише била погођена вирусом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана