Ненадић:Оптужница против Беливукове групе до сљедећег петка

Тањуг
Foto: снимак екрана/Јутјуб

БЕОГРАД – Тужилац за организовани криминал Младен Ненадић изјавио је данас на конференцији за новинаре у Специјалном суду да ће у наредних 7-8 дана бити подиугнута оптужница против организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, највјероватније у петак и показао новинарима доказе, односно језиве фотографије на којима се виде исјечени делови обезглављених тијела четворице убијених мушкараца за чија се убиства терети ова група.

У питању су фотографије из комуникације припадника ове групе заплијењене са сервера SKY и на њима се виде раскомадани Александар Глигоријевић, Горан Величковић, Милан Љепоја и Здравко Радоњић.

Фотографије тијела Лазара Вукићевића, за које је тужилац рекао да су најмонструозније, нису приказане новинарима јер их његов отац још није видео, за разлику од осталих сродника убијених којима су фотографије предочене.

Ненадић је навео да се истрага води проптив 31 окривљеног и да је након 5. фебруара проширена у још 6 наврата, против истих или нових лица. Њени припадници се терете за злочиначко уддруживање, пет тешких убиства, трговну дрогом, трговину оружјем и једну отмицу и једно силовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана