Ненад Периш:Потрага се наставља највишим интензитетом

Танјуг
Foto: Танјуг

ЗАГРЕБ - Ненад Периш, отац младића Матеја који је између 30. и 31. децембра нестао у Београду, после још једног састанка са представницима београдске и хрватске полиције, изјавио је да се потрага наставља највишим интензитетом.

"Јутрос сам био у контакту с истражитељима у МУП-у Србије и МУП-у Хрватске. Речено ми је да се све активности и даље проводе највишим интензитетом, како у претраживању терена на води и копну тако и у другим потребним истражним радњама за расветљавање целог случаја", рекао је Ненад Периш за хрватски портал Индеx.

И даље, казао је остаје у Београду. "Ту сам у Београду, колико год сам потребам. Помажем истражитељима и чекам", каже отац несталог.. Иако је, каже, прошло много дана буди се и одлази на спавање с надом да ће пронаћи сина живот, коико год та нада била мала. "Будим се и одлазим на спавање с надом. Свестан сам времена које пролази, али наду не губим. Нити смем нити желим, због свога Матеја. Хвала свима који раде на овом случају и дубоко захваљујем свима који саосећају и моле", рекао је Матејев отац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана