Nenad Periš:Potraga se nastavlja najvišim intenzitetom

Tanjug
Foto: Tanjug

ZAGREB - Nenad Periš, otac mladića Mateja koji je između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu, posle još jednog sastanka sa predstavnicima beogradske i hrvatske policije, izjavio je da se potraga nastavlja najvišim intenzitetom.

"Jutros sam bio u kontaktu s istražiteljima u MUP-u Srbije i MUP-u Hrvatske. Rečeno mi je da se sve aktivnosti i dalje provode najvišim intenzitetom, kako u pretraživanju terena na vodi i kopnu tako i u drugim potrebnim istražnim radnjama za rasvetljavanje celog slučaja", rekao je Nenad Periš za hrvatski portal Index.

I dalje, kazao je ostaje u Beogradu. "Tu sam u Beogradu, koliko god sam potrebam. Pomažem istražiteljima i čekam", kaže otac nestalog.. Iako je, kaže, prošlo mnogo dana budi se i odlazi na spavanje s nadom da će pronaći sina život, koiko god ta nada bila mala. "Budim se i odlazim na spavanje s nadom. Svestan sam vremena koje prolazi, ali nadu ne gubim. Niti smem niti želim, zbog svoga Mateja. Hvala svima koji rade na ovom slučaju i duboko zahvaljujem svima koji saosećaju i mole", rekao je Matejev otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana