“Не знам где су ми унуци”: Прва изјава мајке Ане Волш након Брајанове оптужнице

ГС
“Не знам где су ми унуци”: Прва изјава мајке Ане Волш након Брајанове оптужнице

БЕОГРАД - Мајка Ане Волш огласила се први пут након што је њен зет Брајан оптужен за првостепено убиство њене кћерке у четвртак – три мјесеца након што је мајка троје дјеце нестала. Велика порота оптужила је Брајана Волша (48) за наводно убиство Ане (39) у њиховој кући у Кохасету у Масачусетсу почетком јануара.

– Не знам у шта да верујем, ништа не знам. Не знам где су ми унуци и шта се са њима дешава? – прича Миланка Љубичић.

У својој првој изјави за медије, након што је тужилаштво у Америци оптужило Брајана за убиство Ане Волш, Миланка наводи да се ријетко чује са другом кћерком, те и да нема информација о оптужници против зета.

Истакла је и да се држи онако како мора, те да ништа не зна о својим унуцима.

- Нисам више ни у шта сигурна. Не знам у шта да верујем – кратко и јасно поручила је мајка Ане Волш

Тужилац Мајкл Мориси саопштио је у четвртак да су против Волша (48) подигнуте три оптужнице: за убиство његове супруге, за довођење у заблуду полицијске истраге/ометање правде и за “непрописно преношење људског тела”.

- Брајан Волш се изјаснио да није крив по оптужби за убиство на суђењу у Окружном суду у јануару. Ова оптужница премјешта случај Вишем суду у Норфолку, гдје ће му поново бити суђено у наредним недјељама. Тај датум још није одређен – рекао је окружни тужилац Мориси.

Подсјетимо, Волш (48) је оптужен за убиство своје 39-годишње супруге Ане, која је рођена у Београду. Ана је 1. јануара нестала из свог дома у Кохасету, у којем је живјела са Брајаном и троје дјеце.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана