“Ne znam gde su mi unuci”: Prva izjava majke Ane Volš nakon Brajanove optužnice

GS
“Ne znam gde su mi unuci”: Prva izjava majke Ane Volš nakon Brajanove optužnice

BEOGRAD - Majka Ane Volš oglasila se prvi put nakon što je njen zet Brajan optužen za prvostepeno ubistvo njene kćerke u četvrtak – tri mjeseca nakon što je majka troje djece nestala. Velika porota optužila je Brajana Volša (48) za navodno ubistvo Ane (39) u njihovoj kući u Kohasetu u Masačusetsu početkom januara.

– Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam. Ne znam gde su mi unuci i šta se sa njima dešava? – priča Milanka Ljubičić.

U svojoj prvoj izjavi za medije, nakon što je tužilaštvo u Americi optužilo Brajana za ubistvo Ane Volš, Milanka navodi da se rijetko čuje sa drugom kćerkom, te i da nema informacija o optužnici protiv zeta.

Istakla je i da se drži onako kako mora, te da ništa ne zna o svojim unucima.

- Nisam više ni u šta sigurna. Ne znam u šta da verujem – kratko i jasno poručila je majka Ane Volš

Tužilac Majkl Morisi saopštio je u četvrtak da su protiv Volša (48) podignute tri optužnice: za ubistvo njegove supruge, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za “nepropisno prenošenje ljudskog tela”.

- Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu u januaru. Ova optužnica premješta slučaj Višem sudu u Norfolku, gdje će mu ponovo biti suđeno u narednim nedjeljama. Taj datum još nije određen – rekao je okružni tužilac Morisi.

Podsjetimo, Volš (48) je optužen za ubistvo svoje 39-godišnje supruge Ane, koja je rođena u Beogradu. Ana je 1. januara nestala iz svog doma u Kohasetu, u kojem je živjela sa Brajanom i troje djece.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana