Настављена потрага за тијелом мале Данке, припадници УКП-а у околини куће осумњиченог

ГС
Настављена потрага за тијелом мале Данке, припадници УКП-а у околини куће осумњиченог

БОР - Седми је дан од хапшења осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић, али се још увијек трага за телом дјевојчице на терену у Борском округу.

Припадници Управе криминалистичке полиције (УКП) из Београда и Бора прегледају околину куће Дeјана Драгијевића, осумњиченог за убиство мале Данке.

Припадници Управе криминалистичке полиције (УКП) Бор и београдског УКП-а заједно са ватрогасним камионом са посебном опремом за претрагу терена у уторак су стигли у село Злот у околину куће осумњиченог, пише РТС.

Инспектори претражују околину, док припадници Сектора за ванредне ситуације и даље прегледају поток који је у близини.

јУ понедељак је претраживан други део Лазаревог кањона, након што је полиција, заједно са спасилачким тимом и Горском службом спасавања, обишла првих 3,5 километара. Претражена је и јама изнад кањона, добока 70 метара.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство, и они су спроведени у Више јавно тужилаштво у Зајечару на саслушање.

Ријеч је о радницима "Водовода", којима је одређен притвор до 30 дана. На терет им се ставља кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Драгијевић признао злочин, док се Срђан Јанковић бранио ћутањем. Ухапшени су отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тело премјести на за сада непознату локацију. Брат осумњиченог за убиство Далибор Драгијевић преминуо је у Полицијској управи у Бору.

У међувремену, директор ЈП "Водовод" у Бору поднио је оставку из, како је навео, моралних разлога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана