На улицама Београда 150 црних лимузина

Агенције
На улицама Београда 150 црних лимузина

БЕОГРАД - Вук Губеринић, директор компаније “CarGo Technologies”, представио је јуче пословној заједници Србије и региона бизнис класу те истакао да је вриједност ове инвестиције око шест милиона евра.

- Бизнис класа се већ сада налази на располагању, али ће ова додатна функционалност члановима удружења “CarGo” бити у потпуности доступна од почетка наредне године, када се очекује и комплетирање флоте од 150 црних лимузина, које ће се наћи на улицама Београда - наведено је у саопштењу ове компаније.

Према ријечима директора Губеринића, међу 150 најновијих “артеона”, “камрија” и “јагуара”, који ће бити дио бизнис класе, наћи и десет електричних аутомобила високе категорије.

- Сада већ можете да видите на улицама Београда модел “I-Pace”, први потпуно електрични “Јагуаров” модел, врхунских перформанси и инкорпорираних технолошких достигнућа. Визија компаније “CarGo” је зелени Београд и Србија, која ће свој развој базирати на одрживости. Верујемо да технологије могу да помогну у уштеди енергије и очувању нашег града и земље. На том пољу већ правимо средњорочне и дугорочне планове - поручио је Губеринић. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана