Na ulicama Beograda 150 crnih limuzina

Agencije
Na ulicama Beograda 150 crnih limuzina

BEOGRAD - Vuk Guberinić, direktor kompanije “CarGo Technologies”, predstavio je juče poslovnoj zajednici Srbije i regiona biznis klasu te istakao da je vrijednost ove investicije oko šest miliona evra.

- Biznis klasa se već sada nalazi na raspolaganju, ali će ova dodatna funkcionalnost članovima udruženja “CarGo” biti u potpunosti dostupna od početka naredne godine, kada se očekuje i kompletiranje flote od 150 crnih limuzina, koje će se naći na ulicama Beograda - navedeno je u saopštenju ove kompanije.

Prema riječima direktora Guberinića, među 150 najnovijih “arteona”, “kamrija” i “jaguara”, koji će biti dio biznis klase, naći i deset električnih automobila visoke kategorije.

- Sada već možete da vidite na ulicama Beograda model “I-Pace”, prvi potpuno električni “Jaguarov” model, vrhunskih performansi i inkorporiranih tehnoloških dostignuća. Vizija kompanije “CarGo” je zeleni Beograd i Srbija, koja će svoj razvoj bazirati na održivosti. Verujemo da tehnologije mogu da pomognu u uštedi energije i očuvanju našeg grada i zemlje. Na tom polju već pravimo srednjoročne i dugoročne planove - poručio je Guberinić. 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana