На сахрани Биљане која је забетонирала мужа преминуо њен рођак: Све вријеме плакао, а потом је пао

ГС
На сахрани Биљане која је забетонирала мужа преминуо њен рођак: Све вријеме плакао, а потом је пао

Мјештани села Велико Трњане код Лесковца кажу да је јуче на сахрани Биљане С, која је прије три године, како се сумња, убила па забетонирала супруга Ивана С. и извршила самоубиство, преминуо њен рођак, јавља Телеграф.

- Цијело село дошло је јучер на сахрану и сви су били видно тужни и потресени, па је тако један Биљанин рођак који има преко 70 година умро. Њему је позлило на испраћају и пао је на земљу насред погреба - каже мјештанин и додаје:

- Сви су скочили да му помогну, звали су и Хитну помоћ. Љекари Хитне помоћи покушали су да оживе несретног човјека, али нажалост нису успели. Чули смо да је доживио инфаркт.

Саговорник Курира каже да је човјек од туге преминуо.

- Било му је изузетно тешко и све вријеме на сахрани је плакао. У једном тренутку је само пао и сви су притрчали, али већ је било касно. Сахрана тог човјека је данас - каже.

Мјештанин подсјећа да је послије сахране услиједио други шок, јер је у кућу дошла полиција и открила тијело Биљаниног супруга Ивана којег нико није видео три године.

Подсјетимо, Биљана С. је наводно убила, а затим забетонирала супруга Ивана С. у шупи у својој породичној кући у селу код Лесковца. Прије неколико дана извршила је самоубиство, а јучер је сахрањена. Након сахране је откривена језива истина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана