Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak: Sve vrijeme plakao, a potom je pao

GS
Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak: Sve vrijeme plakao, a potom je pao

Mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S, koja je prije tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak, javlja Telegraf.

- Cijelo selo došlo je jučer na sahranu i svi su bili vidno tužni i potreseni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu je pozlilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba - kaže mještanin i dodaje:

- Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Ljekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesretnog čovjeka, ali nažalost nisu uspeli. Čuli smo da je doživio infarkt.

Sagovornik Kurira kaže da je čovjek od tuge preminuo.

- Bilo mu je izuzetno teško i sve vrijeme na sahrani je plakao. U jednom trenutku je samo pao i svi su pritrčali, ali već je bilo kasno. Sahrana tog čovjeka je danas - kaže.

Mještanin podsjeća da je poslije sahrane uslijedio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila tijelo Biljaninog supruga Ivana kojeg niko nije video tri godine.

Podsjetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Prije nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a jučer je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana