Батинаш из Бијељине иде у затвор: Миљан Хофман осуђен због шамарања конобара у ресторану

Г.С.
Батинаш из Бијељине иде у затвор: Миљан Хофман осуђен због шамарања конобара у ресторану

РУМА - Миљан Видовић Хофман из Бијељине осуђен је данас у Основном суду у Руми на казну затвора од 10 мјесеци због сумње да је починио кривично дјело злостављање и мучење.

Он је  данас у Руми осуђен за кивично дјело злостављање и мучење.

Њему се судило због сумње да је малтретирао и шамарао конобара који је радио у једном ресторану у Иригу, преноси Телеграф.

Како се види на снимку на друштвеним мрежама, три мушкарца су пришла раднику угоститељског објекта у Иригу, а Миљан је насрнуо на њега. 

Човјек је покушао да се одбрани, али му је Миљан Видовић наредио да спусти руке. Покушао је да га уједе за лице, уносио му се у лице вукао га за уши и ударао му шамаре.

- Спусти руке. Хоћеш заклати папагаја? Је л' хоћеш да закољеш папагаја пред мојом ћерком? Што си рекао да ћеш да закољеш, њој да даш? Је л' њој да сервираш мртвог папагаја? - рекао је, ударајући шамаре.

Човјек је рефлексно подигао руке како би направио дистанцу између њих, а Миљан Видовић га је ударио песницом у стомак.

Конобар је говорио да није тако мислио и да је погрешио, да неће никад више.

- Не смеш мом детету да кажеш било шта. Ја сам тебе гледао као друга, увек сам био културан. Јеси рекао трипут мојој ћерки да ћеш да закољеш папагаја? Јеси погрешио? - питао је, а конобар је одговорио да је то изговорио и да је погрешио.

Насилник му је онда пружио руку.

- Ево ти рука, погрешио си. Никад те нисам дирао, јеси чуо? Моја жена ми и даље спомиње што си то рекао пред мојом ћерком, је л' схваташ? Спусти руку, немој да дижеш руку! Немој више никад, ај ћао - рекао је Хофман и отишао.

 

Kad će bre ovo da prestane? Širi dalje, da se što pre pokrene neko… pic.twitter.com/GGkUfvGks1

— alteя ego (@egox_ego) November 8, 2023

 

Браћа Хофман ухапшени су у новембру прошле године. они су, након обављеног информативног разговора.

Они су такође привукли велику пажњу јавности након што су прошле године објављени снимци на друштвеним мрежама на којима пријете конобарима и власницима кафића у Модричи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана