Михајловић:Свако да да максимум, иако је влада техничка

Танјуг
Михајловић:Свако да да максимум, иако је влада техничка

БЕОГРАД - Потпредсједница владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је данас да ће до краја мандата радити свој посао максимално посвећено и да ће се борити за оно што мисли да је исправно, без обзира на то што је влада у техничком мандату.

"Дуго траје техничка влада и сада може свако од нас да бира како ће се понашати. Ја нисам за то да се повучем, већ да радим до краја свој посао. Имате министре које уопште не видите и заборавили сте да су у влади. Имате и људе попут мене, зато ћу се трудити да све време док радим овај посао говорим и о проблемима и о решењима. Мислим да свако треба да да свој максимум, а како ће изгледати наредна влада зависи од договора", рекла је Михајловићева за Прву, саопштило је министарство.

Она је истакла да не зна да ли ће бити у следећој влади, али да жели као грађанка да то буде снажна, јака и ауторитативна влада која ће државу водити кроз јако тежак период.

"Спремна сам и да будем и да не будем у влади, али ћу се борити увек за оно што мислим да је исправно, као што то радим у овом ресору. Претходног министра скоро седам година нико није чуо да говори о рударству или енергетици, ја сам покренула много тога и борићу се за оно што мислим да је исправно. Кад у нешто верујем, онда нема граница ни препрека", рекла је Михајловићева.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана