Mihajlović:Svako da da maksimum, iako je vlada tehnička

Tanjug
Mihajlović:Svako da da maksimum, iako je vlada tehnička

BEOGRAD - Potpredsjednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da će do kraja mandata raditi svoj posao maksimalno posvećeno i da će se boriti za ono što misli da je ispravno, bez obzira na to što je vlada u tehničkom mandatu.

"Dugo traje tehnička vlada i sada može svako od nas da bira kako će se ponašati. Ja nisam za to da se povučem, već da radim do kraja svoj posao. Imate ministre koje uopšte ne vidite i zaboravili ste da su u vladi. Imate i ljude poput mene, zato ću se truditi da sve vreme dok radim ovaj posao govorim i o problemima i o rešenjima. Mislim da svako treba da da svoj maksimum, a kako će izgledati naredna vlada zavisi od dogovora", rekla je Mihajlovićeva za Prvu, saopštilo je ministarstvo.

Ona je istakla da ne zna da li će biti u sledećoj vladi, ali da želi kao građanka da to bude snažna, jaka i autoritativna vlada koja će državu voditi kroz jako težak period.

"Spremna sam i da budem i da ne budem u vladi, ali ću se boriti uvek za ono što mislim da je ispravno, kao što to radim u ovom resoru. Prethodnog ministra skoro sedam godina niko nije čuo da govori o rudarstvu ili energetici, ja sam pokrenula mnogo toga i boriću se za ono što mislim da je ispravno. Kad u nešto verujem, onda nema granica ni prepreka", rekla je Mihajlovićeva.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana