Малчанска прељубница: Берберин јој био инспирација па казала мужу да су је отели фантоми

avaz.ba
Малчанска прељубница: Берберин јој био инспирација па казала мужу да су је отели фантоми

Елизабета С. (52) из села Малча код Ниша пријавила је да су је у понедјељак отела двојица мушкараца с црним фантомкама и одвезла у село Пасјача, гдје су је, наводно, током ноћи тукли и силовали и тражили да врати 500 евра које им њен супруг наводно дугује. Међутим, испоставило се да је ријеч о лажној пријави и да је жена батине добила од љубавника с којим је била у проводу.

- Казала је да су је киднапирала двојица мушкараца, ударила је у главу и увукла у Опел. Рекла је да су је одвели у село Пасјача, гдје су је тукли и силовали те тражили да врати дуг од 500 евра који је направио њен супруг. Наводно, они су је вратили у Малчу и избацили из возила. Жена је имала повреде, али је након тога упућена у болницу на додатне прегледе, који су показали да није било силовања – каже извор медија у Србији.

Елизабета С. је цијелу причу измислила како би се оправдала пред својим супругом, с којим се раније посвађала, јер је ноћ заправо провела с љубавником на дочеку православне Нове године.

Послије свађе с пријатељима је отишла код љубавника, гдје су славили цијеле ноћи. Међутим, у једном моменту су се потукли, па је Елизабета морала да се врати кући свом мужу. Будући да је прича била пуна нелогичности, полиција је обавила разговоре и с другим људима, који су потврдили да је она у ноћи између понедјељка и уторка била с њима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана