Мајка везивала кћерки руке у хранилицу и избацивала је на терасу

ГС
Мајка везивала кћерки руке у хранилицу и избацивала је на терасу

У сусједној Србији ухапшена је женска особа (32) иницијала Ј.М. због сумње да је три мјесеца брутално тукла своју кћер (3), а која је откривена након што ју је отац дјетета, њезин супруг, снимио скривеном камером коју је поставио у кућу.

 Супруг 32-годишње Ј.М. из Панчева у Србији поставио је у кућу скривену камеру, како би доказао своје сумње да његова супруга малтретира њихову трогодишњу кћер. Та је камера на жалост доказала његове 'црне слутње' и показала како је жена најмање три мјесеца брутално тукла своје дијете, преноси Блиц.

Основно јавно тужилаштво у Панчеву у сарадњи са полицијском управом Панчево ухапсило је Ј.М. (32) из Панчева због извршења кривичног дјела насиље у породици, јер је малтретирала и тукла малољетну кћерку.

"Ј.М. је у временском периоду од децембра мјесеца 2022. године до 21. марта ове године у породичном стану у Панчеву вршила насиље над малољетном кћерком, тако што је исту вријеђала, називала је погрдним именима, везивала јој руке у хранилици за дјецу и избацивала је на терасу", наводи се.

По налогу дежурне замјенице ОЈТ Панчево одређено је задржавање Ј.М. у трајању од 48 сати и иста ће уз кривичну пријаву бити приведена ради саслушања у својству осумњичене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана