Majka vezivala kćerki ruke u hranilicu i izbacivala je na terasu

GS
Majka vezivala kćerki ruke u hranilicu i izbacivala je na terasu

U susjednoj Srbiji uhapšena je ženska osoba (32) inicijala J.M. zbog sumnje da je tri mjeseca brutalno tukla svoju kćer (3), a koja je otkrivena nakon što ju je otac djeteta, njezin suprug, snimio skrivenom kamerom koju je postavio u kuću.

 Suprug 32-godišnje J.M. iz Pančeva u Srbiji postavio je u kuću skrivenu kameru, kako bi dokazao svoje sumnje da njegova supruga maltretira njihovu trogodišnju kćer. Ta je kamera na žalost dokazala njegove 'crne slutnje' i pokazala kako je žena najmanje tri mjeseca brutalno tukla svoje dijete, prenosi Blic.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa policijskom upravom Pančevo uhapsilo je J.M. (32) iz Pančeva zbog izvršenja krivičnog djela nasilje u porodici, jer je maltretirala i tukla maloljetnu kćerku.

"J.M. je u vremenskom periodu od decembra mjeseca 2022. godine do 21. marta ove godine u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloljetnom kćerkom, tako što je istu vrijeđala, nazivala je pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za djecu i izbacivala je na terasu", navodi se.

Po nalogu dežurne zamjenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje J.M. u trajanju od 48 sati i ista će uz krivičnu prijavu biti privedena radi saslušanja u svojstvu osumnjičene.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana