“Мајка дјечака била у школи кад се догодила трагедија”: Нови детаљи несреће у Качареву

ГС
“Мајка дјечака била у школи кад се догодила трагедија”: Нови детаљи несреће у Качареву

ПАНЧЕВО - Ученику осмог разреда С.Ф. који је погинуо данас када је скочио кроз прозор учионице основне школе у Качареву, није било спаса и љекари су могли само да констатују смрт.

Трагедија се догодила на крају часа, и то наочиглед ученика и наставнице њемачког који су тада били у учионици, а и мајка дјечака је тада била у школи, јавља "Блиц".

- Тај мали одмор пре часа био је код директорке, каснио је на час пар минута. И његова мама позвана је на разговор данас, била је у школи. Био је узнемирен на часу, наставница је отишла до њега и причала са њим. На пола часа рекао је да му је загушљиво...нико није могао да наслути да ће овако нешто да се деси - каже извор “Блица”.

По доласку у учионицу сјео је на своје место и у једном тренутку ударио главом о сто, преноси портал 24седам. Наставница је причала са њим покушавајући да добије одговор шта се догађа, а онда је након неког времена одлучио да се попне на симс и скочи кроз прозор. 

У моментима када је звонило за крај петог часа, залетио се и отишао у смрт. По доласку на мјесто несреће, Хитна помоћ је само могла да констатује смрт, будући да је дјечак пао на врат.

Портал 24седам сазнаје и да је С.Ф. прошле године имао епилептични напад због чега је пио лијекове, а и у току дана је попио таблету за чији ће се састав тек сазнати.

Директорка школе Слободанка Ђукић није жељела да даје изјаве за медије овим поводом. Они који су га познавали кажу да је био добар друг и омиљен у друштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана