“Majka dječaka bila u školi kad se dogodila tragedija”: Novi detalji nesreće u Kačarevu

GS
“Majka dječaka bila u školi kad se dogodila tragedija”: Novi detalji nesreće u Kačarevu

PANČEVO - Učeniku osmog razreda S.F. koji je poginuo danas kada je skočio kroz prozor učionice osnovne škole u Kačarevu, nije bilo spasa i ljekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Tragedija se dogodila na kraju časa, i to naočigled učenika i nastavnice njemačkog koji su tada bili u učionici, a i majka dječaka je tada bila u školi, javlja "Blic".

- Taj mali odmor pre časa bio je kod direktorke, kasnio je na čas par minuta. I njegova mama pozvana je na razgovor danas, bila je u školi. Bio je uznemiren na času, nastavnica je otišla do njega i pričala sa njim. Na pola časa rekao je da mu je zagušljivo...niko nije mogao da nasluti da će ovako nešto da se desi - kaže izvor “Blica”.

Po dolasku u učionicu sjeo je na svoje mesto i u jednom trenutku udario glavom o sto, prenosi portal 24sedam. Nastavnica je pričala sa njim pokušavajući da dobije odgovor šta se događa, a onda je nakon nekog vremena odlučio da se popne na sims i skoči kroz prozor. 

U momentima kada je zvonilo za kraj petog časa, zaletio se i otišao u smrt. Po dolasku na mjesto nesreće, Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt, budući da je dječak pao na vrat.

Portal 24sedam saznaje i da je S.F. prošle godine imao epileptični napad zbog čega je pio lijekove, a i u toku dana je popio tabletu za čiji će se sastav tek saznati.

Direktorka škole Slobodanka Đukić nije željela da daje izjave za medije ovim povodom. Oni koji su ga poznavali kažu da je bio dobar drug i omiljen u društvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana