Которанин убијен у сачекуши у Београду био повезан са криминалим миљеом

Агенције фото: blic.rs
Которанин убијен у сачекуши у Београду био повезан са криминалим миљеом

БЕОГРАД - Которанин Марко В. (41) убијен је вечерас на Новом Београду док се налазио у свом аутомобилу у Улици Данила Лекића Шпанца.

Према незваничним сазнањима Блица, Которанин је преминуо од рана нанесених ватреним оружјем. На њега је испаљено више хитаца док је сједео у свом аутомобилу марке BMW. Од повреда је преминуо на лицу мјеста.

Ову информацију потврдио је и Милан Станић, начелник Полицијске управе за Град Београд.

“У току је увиђај на месту догађаја, а полиција интензивно трага за извршиоцем овог дела. У циљу потраге блокирани су сви излази из Београда и спроводи се појачана контрола лица”, саопштио је Станић.

Према сазнањима Курира, мушкарац је био у колима са женом и малим дјететом у возилу BMW и чекао је друго дијете испред школе. У том моменту, убица му је пришао са леђа, дошао до возачевих врата и пуцао му у главу.

Убијени Црногорац, како сазнаје Блиц, није имао досије. Ипак, српска полиција биљежи његово име у оперативним подацима према којима се ради о лицу из криминогене средине.

Овај мушкарац је, наиме, више година уназад био поморац, и премда није хапшен, повезиван је са шверцом кокаина који је у Европу долазио путем прекоморских линија из Латинске Америке.

“Вечерње новости” пишу како је мотив убиства највјероватније обрачун чланова кланова шкаљараца и кавчана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана