Инцидент на Новом Београду: Опозициона активисткиња напала предсједника општине (ВИДЕО)

Агенције
Инцидент на Новом Београду: Опозициона активисткиња напала предсједника општине (ВИДЕО)

Предсједник општине Нови Београд Бојан Бован и новинарка Информера нападнути су од стране опозиционе активисткиње, која је уз све то и срушила информациону таблу за градњу вртића у блоку 62, пише Информер.

У новобеоградском блоку 62 планирана је градња вртића, а на лице мјеста дошао је предсједник општине Бојан Бован како би говорио о томе.

-Међутим, десио се инцидент, пошто је једна опозициона активисткиња, која није желела да каже којој странци припада, напала предсједника општине Нови Београд, али и новинарку. Она је у једном тренутку покушала чак да отме и телефон Бовану – пише Информер.

Како наводе, она је вријеђала предсједника општине Нови Београд, владајуће странке као и предсједника државе.

Врхунац се догодио када је срушила информациону таблу за изградњу поменутог вртића.

-Нисам очекивао да ћу да затекнем жену како руши информациону таблу на месту где ће се градити вртић што врло јасно пише. Госпођа је имала чекић и пуну кесу алата. Овде ће се свакако изградити вртић и имамо одабраног извођача радова. Не знам ко може да има нешто против тога и све градске парцеле које нису имале намену када за то дође време буду ограђене. Мислим да се ради о класичној манипулацији Новобеограђана и молим грађане да не наседају на јефтине провокације. Сви они који буду желели да руше треба да знају да ћемо користити све законске оквире да објекат приведемо намени. А овај напад је класична предзиборна манипулација - рекао је након инцидента Бован.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана