Incident na Novom Beogradu: Opoziciona aktivistkinja napala predsjednika opštine (VIDEO)

Agencije
Incident na Novom Beogradu: Opoziciona aktivistkinja napala predsjednika opštine (VIDEO)

Predsjednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan i novinarka Informera napadnuti su od strane opozicione aktivistkinje, koja je uz sve to i srušila informacionu tablu za gradnju vrtića u bloku 62, piše Informer.

U novobeogradskom bloku 62 planirana je gradnja vrtića, a na lice mjesta došao je predsjednik opštine Bojan Bovan kako bi govorio o tome.

-Međutim, desio se incident, pošto je jedna opoziciona aktivistkinja, koja nije želela da kaže kojoj stranci pripada, napala predsjednika opštine Novi Beograd, ali i novinarku. Ona je u jednom trenutku pokušala čak da otme i telefon Bovanu – piše Informer.

Kako navode, ona je vrijeđala predsjednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke kao i predsjednika države.

Vrhunac se dogodio kada je srušila informacionu tablu za izgradnju pomenutog vrtića.

-Nisam očekivao da ću da zateknem ženu kako ruši informacionu tablu na mestu gde će se graditi vrtić što vrlo jasno piše. Gospođa je imala čekić i punu kesu alata. Ovde će se svakako izgraditi vrtić i imamo odabranog izvođača radova. Ne znam ko može da ima nešto protiv toga i sve gradske parcele koje nisu imale namenu kada za to dođe vreme budu ograđene. Mislim da se radi o klasičnoj manipulaciji Novobeograđana i molim građane da ne nasedaju na jeftine provokacije. Svi oni koji budu želeli da ruše treba da znaju da ćemo koristiti sve zakonske okvire da objekat privedemo nameni. A ovaj napad je klasična predziborna manipulacija - rekao je nakon incidenta Bovan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana