Грчка трага за несталим Србином: Радованова супруга открила детаље

ГС
Грчка трага за несталим Србином: Радованова супруга открила детаље

КОС - Грчка интензивно трага за држављанином Србије Радованом Јурачићем који је нестао када је наводно из Атине бродом кренуо до острва Кос.

Радован се 28. маја укрцао у аутобус који је из Србије кренуо ка Атини. Затим је 29. маја требало да се укрца на путнички брод у луци Пиреј који је пловио до острва Кос. Међутим, његов нестанак је пријављен организацији "Smile of the Child " 31. маја која је одмах објавила детаље о њему, а на захтјев породице јер постоји сумња да му је живот у опасности.

Њега је на острву Кос требало да сачека пријатељ, међутим, он тврди да се Радован никада није искрцао из брода.

Супруга несталог Радована рекла је да се чула са њим уочи нестанка и да је звучао нормално.

"Ми сем кума немамо пријатеље и рођаке у Грчкој. Не знам шта му се догодило, никада раније није овако нестао", рекла је она.

Драгана је додала да ју је контактирала Амбасаду Србије у Грчкој и да за сада нема нових информација о њеном супругу.

"Тренутно се провјерава да ли се Радован укрцао на брод, послат је и захтјев за праћење његовог телефона", рекла је она за Телеграф.

Грчка полиција је синоћ објавила саопштење у ком се наводи да је Радован висок 1,75 цм, тежак 85 килограма, браон косе и сивих очију. Није познато шта је имао на себи од одеће у тренутку нестанка.

Позива се свако ко има било какву информацију да контактира удружење "Smile of the Child ", или национални кол центар за настала лица, као и полицијске станице у земљи или путем апликације Missing Alert.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана