Фудбалери “Црвене звезде” враћени са Јариња VIDEO

Срна
Фудбалери “Црвене звезде” враћени са Јариња VIDEO

Лепосавић - Екипа Фудбалског клуба “Црвена звезда”, која је данас требало да одигра утакмицу шеснаестине финала Купа Србије са екипом “Трепче” на стадиону у Житковцу код Звечана, враћена је са административног прелаза Јариње.

Директор “Црвене звезде” Звездан Терзић рекао је да је конвој са фудбалерима заустављен на прелазу Јариње и да су му представници Косовске полицијске службе пренијели да је “Звезди” забрањен улазак на подручје Косова и Метохије.

“На моје питање зашто и ко је донио такву одлуку, казали су ми да је то одлука Владе Косова”, изјавио је Терзић новинарима на административном прелазу Јариње.

Он је истакао да је утакмица “Црвене звезде” са “Трепчом” из Косовске Митровице била прилика да се народу на Косову и Метохији приреди “леп угођај”.

Терзић је рекао да је лаж све што кажу институције самопроглашеног Косова.

“Показали су да им ништа није у духу фер-плеја”, оцијенио је Терзић, додајући да су “Звездини” навијачи “показали да је жЦрвена звездаж Србија и да, где год има српског народа, жЦрвена звездаж је ту”.

Утакмица је требало да буде одиграна 14.00 часова, али се конвој са фудбалерима, руководством и навијачима “Црвене звезде” вратио назад пут Рашке.

“Утакмица ће бити одиграна сутра на неком стадиону у Београду”, најавио је Терзић.  

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана