Fudbaleri “Crvene zvezde” vraćeni sa Jarinja VIDEO

Srna
Fudbaleri “Crvene zvezde” vraćeni sa Jarinja VIDEO

Leposavić - Ekipa Fudbalskog kluba “Crvena zvezda”, koja je danas trebalo da odigra utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije sa ekipom “Trepče” na stadionu u Žitkovcu kod Zvečana, vraćena je sa administrativnog prelaza Jarinje.

Direktor “Crvene zvezde” Zvezdan Terzić rekao je da je konvoj sa fudbalerima zaustavljen na prelazu Jarinje i da su mu predstavnici Kosovske policijske službe prenijeli da je “Zvezdi” zabranjen ulazak na područje Kosova i Metohije.

“Na moje pitanje zašto i ko je donio takvu odluku, kazali su mi da je to odluka Vlade Kosova”, izjavio je Terzić novinarima na administrativnom prelazu Jarinje.

On je istakao da je utakmica “Crvene zvezde” sa “Trepčom” iz Kosovske Mitrovice bila prilika da se narodu na Kosovu i Metohiji priredi “lep ugođaj”.

Terzić je rekao da je laž sve što kažu institucije samoproglašenog Kosova.

“Pokazali su da im ništa nije u duhu fer-pleja”, ocijenio je Terzić, dodajući da su “Zvezdini” navijači “pokazali da je žCrvena zvezdaž Srbija i da, gde god ima srpskog naroda, žCrvena zvezdaž je tu”.

Utakmica je trebalo da bude odigrana 14.00 časova, ali se konvoj sa fudbalerima, rukovodstvom i navijačima “Crvene zvezde” vratio nazad put Raške.

“Utakmica će biti odigrana sutra na nekom stadionu u Beogradu”, najavio je Terzić.  

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana